Over mij

Mijn liefde en interesse voor dieren is al in mijn jeugd ontstaan en heb ik overgenomen van mijn moeder. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de humane zorg en het bedrijfsleven (Human Resources) ben ik moeder geworden en tijdelijk gestopt met werken.

Toen voor onze kinderen de school begon, ben ik gestart met mijn opleiding Veterinaire Natuurgeneeskunde aan Silverlinde in Breda. Ik bezat al een medische basiskennis, welke tijdens de opleiding is uitgediept en gespecificeerd voor dieren. Mijn intuïtieve kant, alsmede mijn kennis over natuurgeneeskundige middelen heb ik mogen ontwikkelen. En met effect, hetgeen voor mij een bevestiging was dat ik de juiste keuze had gemaakt.

In de tussentijd ben ik ook kleindieren pension De Balorehof begonnen. Ik heb konijnen, cavia’s, kippen en varkens verzorgd tijdens de afwezigheid van hun mensen. Hiermee ben ik gestopt nadat ik in de zomer van 2017 mijn diploma Veterinaire Natuurgeneeskunde heb behaald.

Nu help ik dieren met allerlei problemen en geef ik advies over het zo natuurlijk mogelijk houden en verzorgen van dieren. Een fantastische en dankbare taak, waarbij ik van mijn hobby mijn beroep heb mogen maken.

Bianca Cuppen
De Dierentherapeut

Bianca en paard in bloemenBianca en konijn

Bianca en twee paarden